Lediga jobb hos oss

bsv är ett företag med stor bredd vilket ger dig som anställd ett varierande och spännande arbete. Vårt arbetssätt präglas av spännande projekt, kamratskap och en gemensam attityd där vi hjälper varandra att uppnå bästa möjliga resultat i varje enskilt projekt.
lär känna några av oss på bsv
att jobba hos oss

Att jobba hos oss innebär:

  • en stor bredd av arbetsuppgifter, om du har intresset ges du mycket goda möjligheter att utvecklas inom flera områden.
  • en möjlighet att vara med och påverka i både stort och smått för att driva bsv:s utveckling framåt, internt såväl som externt.
  • en möjlighet att utmanas I komplexa projekt där din fantasi och kreativitet sätts på prov.
  • att du får växa tillsammans med kunniga, ansvarstagande, kreativa och drivna kollegor.
  • intressanta möten med många olika typer av människor och projekt som ger dig inblick i en stor variation av verksamheter.
  • en god möjlighet att verka flexibelt då vi är modiga att prova nya möjligheter och idéer.
  • erfarna kollegor som agerar som mentorer och skyddsnät, de stöttar dig och låter dig växa i utmaningarna.

Våra styrkor

Vi sätter stort värde på att hålla oss uppdaterade på de senaste möjligheterna inom våra verksamhetsområden vilket gör att vi alltid är i framkant kompetensmässigt. Oavsett storlek på våra projekt så sätter vi kundnöjdhet som högsta prioritet. Positivitet och engagemang är någonting som kännetecknar oss. En av våra styrkor är våra många olika discipliner som finns samlade under ett och samma tak.

Vår bredd gör att vi kan erbjuda en helhetslösning vilket vi fått erfara att många av våra kunder värdesätter högt. Vi är inte rädda för att tänka i nya banor för att hitta den mest optimala lösningen för våra kunder. Spännande utmaningar är något som inspirerar oss och driver oss framåt. För dig som gillar att ha kul på jobbet i en utvecklande miljö med högt i tak och samtidigt gillar utmaningar och komplexa lösningar så är bsv en arbetsgivare med bra möjligheter till utveckling.