Om BSV

Blicka framåt med bsv arkitekter & ingenjörer ab

bsv arkitekter & ingenjörer ab

bsv är inget traditionellt arkitektkontor eller byggkonsultföretag. Vår affärsidé är i många avseenden unik och vår samlade kunskap och erfarenhet innebär att vi kan erbjuda en bred och gedigen kompetens till dig som kund.

I verksamheten ingår ca 100 medarbetare, som utgörs av arkitekter, konstruktörer, projektörer, fysisk planerare, brand- och riskingenjörer, energi- och miljöingenjörer samt akustiker.

Vår affärsidé

Vår affärsidé bygger på att vara dig som uppdragsgivare till bästa nytta genom att fånga, förstå och förverkliga dina önskemål och behov samt skapa projekt med hög arkitektonisk och teknisk standard där rum och gestaltning bidrar till största livskvalitet.

Att fånga, förstå och förverkliga dina önskemål och behov samt skapa projekt med hög arkitektonisk och teknisk standard där rum och gestaltning bidrar till största livskvalitet.
BSV ARKITEKTER & INGENJÖRER AB

bsv finns idag på flera orter i södra och mellersta Sverige. I verksamheten ingår ca 100 medarbetare, som utgörs av arkitekter, civilingenjörer, byggingenjörer, högskoleingenjörer, fysiska planerare, brand- och riskingenjörer, energi- och miljöingenjörer samt administrativ personal.

kontakt »

VISION

bsv ska genom "hållbara avtryck" vara förstahandsvalet

SJÄL

bsv är den lokala leverantören, "det lilla stora företaget"

METOD

fånga, förstå, förverkliga

lär känna några av oss på bsv