Just nu söker vi

Regionchef Öst

Vi har många år av framåtanda, nytänkande och erfarenhet. Vår vision är att bsv genom hållbara avtryck ska vara förstahandsvalet. Vi står nu inför en spännande period med många möjligheter och vi navigerar framåt med hjälp av våra kärnvärden;

Fånga, förstå, förverkliga.

Våra medarbetare utmanar det invanda, inspirerar till nya idéer och designar innovativa lösningar som framtidssäkrar en hållbar utveckling för vårt breda kundsegment.

Nu söker vi en Regionchef i Öst som kan utveckla regionen.

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer ansvara för ca 15 medarbetare inom bsv’s Region Öst samt ha ett ansvar över verksamhet och resultat. Med dig som ledare ser vi att gruppen och marknaden kommer att växa. Du har det övergripande ansvaret för säljutveckling i regionen. Det innebär att du kommer arbeta mot nya samt befintliga kunder och utveckla affärerna.

Som Regionchef får du möjligheten att arbeta brett i både strategisk och operativ karaktär. Du får ett helhetsansvar för regionen som innefattar försäljning, marknad, kundkontakt, ekonomi och personal. Vårt sätt att arbeta präglas av samarbete, personliga relationer och öppenhet där du får möjlighet att bygga ett team med bsv-anda. I din roll kommer du aktivt arbeta för att stimulera, utveckla och skapa trivsel för våra medarbetare. Du är också en viktig del av vårt bygge av ett företag som inte låter värderingar vara tomma ord. Du kommer sitta med i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD.

 

Vi söker dig

Vi söker dig som har en längre erfarenhet av en ledarroll med personal, budget och resultatansvar. Du behöver ha ett stort nätverk inom fastighets- och byggbranschen.

Du har känsla för kommunikation och föredrar att arbeta både strategiskt och operativt. Du har en förmåga att inspirera människor och är driven, öppen, utåtriktad och energisk. Flexibilitet, entusiasm och nyfikenhet gör dig till en naturlig och erfaren ledare. Du har erfarenhet av projektering och god kunskap om branschen.

 

Krav

 • Arkitekt, civil-, högskole- eller byggnadsingenjör, eller likvärdigt.
 • Har haft en ledarroll med personalansvar, resultat- och budgetansvar.
 • Har arbetat med uppsökande försäljning och drivit säljprocessen från A-Ö.
 • Körkort B
 • Svenska i tal och skrift

 

Meriterande

Lokal förankring i Växjö eller Kalmar där våra kontor i Region Öst finns.

Vi ser fram emot din ansökan, som ska innehålla ett CV samt en kort presentation av dig själv.

 

Kontaktperson: 

Johnny Grauengaard, VD dir 010-1300 301 eller Tom Ericsson, dir 010-1300 306

 

Ansökan:

Skicka till jobb@bsv.se

BSV ARKITEKTER & INGENJÖRER AB

bsv finns idag på flera orter i södra och mellersta Sverige. I verksamheten ingår ca 100 medarbetare, som utgörs av arkitekter, civilingenjörer, byggingenjörer, högskoleingenjörer, fysiska planerare, brand- och riskingenjörer, energi- och miljöingenjörer samt administrativ personal.

kontakt »
Fler lediga jobb hos oss

Ledig tjänst

Planarkitekt

Vi söker dig som har ett stort intresse för planeringsfrågor och som självständigt kan hantera projekt

lär känna några av oss på bsv
att jobba hos oss

Att jobba hos oss innebär:

 • en stor bredd av arbetsuppgifter, om du har intresset ges du mycket goda möjligheter att utvecklas inom flera områden.
 • en möjlighet att vara med och påverka i både stort och smått för att driva bsv:s utveckling framåt, internt såväl som externt.
 • en möjlighet att utmanas I komplexa projekt där din fantasi och kreativitet sätts på prov.
 • att du får växa tillsammans med kunniga, ansvarstagande, kreativa och drivna kollegor.
 • intressanta möten med många olika typer av människor och projekt som ger dig inblick i en stor variation av verksamheter.
 • en god möjlighet att verka flexibelt då vi är modiga att prova nya möjligheter och idéer.
 • erfarna kollegor som agerar som mentorer och skyddsnät, de stöttar dig och låter dig växa i utmaningarna.

Våra styrkor

Vi sätter stort värde på att hålla oss uppdaterade på de senaste möjligheterna inom våra verksamhetsområden vilket gör att vi alltid är i framkant kompetensmässigt. Oavsett storlek på våra projekt så sätter vi kundnöjdhet som högsta prioritet. Positivitet och engagemang är någonting som kännetecknar oss. En av våra styrkor är våra många olika discipliner som finns samlade under ett och samma tak.

Vår bredd gör att vi kan erbjuda en helhetslösning vilket vi fått erfara att många av våra kunder värdesätter högt. Vi är inte rädda för att tänka i nya banor för att hitta den mest optimala lösningen för våra kunder. Spännande utmaningar är något som inspirerar oss och driver oss framåt. För dig som gillar att ha kul på jobbet i en utvecklande miljö med högt i tak och samtidigt gillar utmaningar och komplexa lösningar så är bsv en arbetsgivare med bra möjligheter till utveckling.