Just nu söker vi

Miljöingenjör

bsv söker efter en engagerad, drivande miljöingenjör som tillsammans med vår miljöchef, planingenjör och andra kreativa medarbetare vill vidareutveckla verksamheten inom miljöfrågor kopplade till bygg- och anläggningsprojekt.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter, bra förmåner och mycket flexibla arbetstider så att du kan hitta balans mellan arbete, familj och fritidsintressen.

Miljörådgivning

bsv bevakar miljöaspekter vid byggnation och samhällsplanering som möter ökande krav på en hälsosam inom- och utomhusmiljö. Vi bistår med anpassade lösningar för kemikalie- och energianvändning, vatten- och luftkvalitet, mätning av fukt och inomhusklimat. bsv anlitas av alltfler företag för en strategisk rådgivning, vid fastighetsaffärer och värdering av miljöskulder, MKB, miljötekniska utredningar, riskanalyser m.m.

Dina erfarenheter

Du är utbildad miljöingenjör, civilingenjör eller likvärdigt med några års erfarenhet från konsultbranschen. För oss är det viktigt med praktiska erfarenheter från miljöinventering, undersökning av mark och grundvatten, provtagning etc. Har du jobbat med riskbedömning eller energi- eller trafikutredning så är det positivt. 

Dina egenskaper Som person vill vi att du är självgående, initiativtagande och drivande. Du ska klara av att;

  • genomföra arbetsuppgifter i grupp eller självständigt
  • uttrycka dig i tal och skrift och vara en god kommunikatör
  • sälja in, planera och lägga upp uppdrag

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Placering: något av våra kontor

Kontaktperson

Annacarin Holm, dir 010-1300 334

Ansökan:

Skicka till jobb@bsv.se

BSV ARKITEKTER & INGENJÖRER AB

bsv finns idag på flera orter i södra och mellersta Sverige. I verksamheten ingår ca 100 medarbetare, som utgörs av arkitekter, civilingenjörer, byggingenjörer, högskoleingenjörer, fysiska planerare, brand- och riskingenjörer, energi- och miljöingenjörer samt administrativ personal.

kontakt »
Fler lediga jobb hos oss

Ledig tjänst

Regionchef Öst

Vi söker en Regionchef till vårt affärsområde Öst

lär känna några av oss på bsv
att jobba hos oss

Att jobba hos oss innebär:

  • en stor bredd av arbetsuppgifter, om du har intresset ges du mycket goda möjligheter att utvecklas inom flera områden.
  • en möjlighet att vara med och påverka i både stort och smått för att driva bsv:s utveckling framåt, internt såväl som externt.
  • en möjlighet att utmanas I komplexa projekt där din fantasi och kreativitet sätts på prov.
  • att du får växa tillsammans med kunniga, ansvarstagande, kreativa och drivna kollegor.
  • intressanta möten med många olika typer av människor och projekt som ger dig inblick i en stor variation av verksamheter.
  • en god möjlighet att verka flexibelt då vi är modiga att prova nya möjligheter och idéer.
  • erfarna kollegor som agerar som mentorer och skyddsnät, de stöttar dig och låter dig växa i utmaningarna.

Våra styrkor

Vi sätter stort värde på att hålla oss uppdaterade på de senaste möjligheterna inom våra verksamhetsområden vilket gör att vi alltid är i framkant kompetensmässigt. Oavsett storlek på våra projekt så sätter vi kundnöjdhet som högsta prioritet. Positivitet och engagemang är någonting som kännetecknar oss. En av våra styrkor är våra många olika discipliner som finns samlade under ett och samma tak.

Vår bredd gör att vi kan erbjuda en helhetslösning vilket vi fått erfara att många av våra kunder värdesätter högt. Vi är inte rädda för att tänka i nya banor för att hitta den mest optimala lösningen för våra kunder. Spännande utmaningar är något som inspirerar oss och driver oss framåt. För dig som gillar att ha kul på jobbet i en utvecklande miljö med högt i tak och samtidigt gillar utmaningar och komplexa lösningar så är bsv en arbetsgivare med bra möjligheter till utveckling.